Kandidaten

Aandacht voor kandidaten

Aandacht voor talent begint bij aandacht voor de mens, de kandidaten en luisteren. Hoe kijkt de kandidaat naar zichzelf en hoe kunnen wij kandidaten stimuleren om soms een stapje verder te gaan? Zichzelf te ontwikkelen en eigen doelen te formuleren? Hoe halen wij het beste uit de kandidaten zodat zij op een positieve manier naar zichzelf leren kijken en zelfvertrouwen ontwikkelen? Luisteren naar de kandidaat is een van de belangrijkste aandachtspunten. Niet kijken naar welke vacatures er zijn, maar op zoek gaan naar de juiste werkgever voor de kandidaat met mogelijkheden.

Quote kandidaat Ceder Ex:
“Dit is de eerste keer dat er echt naar mij geluisterd wordt, over wat ik wil bereiken. Daarom vind ik AMT Werkt zo fijn.”

AMT Werkt voor kandidaten

U wilt aan het werk en zoekt “passend” werk? Neem contact met ons op en wij kunnen samen met u kijken waar uw wensen als kandidaat liggen, welke doelen wilt uzelf nastreven, wat is uw ambitie? Samen gaan we aan de slag om u op weg te helpen naar werk. Wij worden uw werkgever en we denken samen in passende mogelijkheden en kansen. We gaan samen op zoek naar die ideale baan of project die bij u past. Indien nodig begeleiden wij u hierbij met een aanvullend opleidingstraject.

Wij nemen de zorg en het regelwerk van een opdrachtgever uit handen zodat u als kandidaat alles met AMT Werkt kunt regelen. U heeft een duidelijk aanspreekpunt bij ons.

Vul hiernaast het contactformulier in en wij gaan graag samen met u in gesprek om u te helpen!