AMT Pakket

AMT Pakket

Wij hebben een compleet AMT Pakket ontwikkeld met ondersteuning en service voor u als organisatie. Afhankelijk van uw wensen en werkzaamheden bieden wij een totaalpakket met verschillende services en programma’s op maat om de arbeidsrelatie tussen u en de kandidaat te optimaliseren en te bouwen aan een duurzame toekomst.

Elk bedrijf en sector heeft zijn eigen relevante kenmerken, manieren van werken en eigen behoeften wat betreft de begeleiding, opleiding en scholing van personeel. Branchespecifiek hebben wij een basispakket op maat ontwikkeld om kandidaten te helpen. Deze basis biedt een stevige begeleiding en oriëntatie gericht op uw branche.

Aanvullend op het AMT Pakket hebben wij pakketten voor langdurige of meer uitgebreide scholing en ontwikkeling of grootschalige implementatie in uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze pakketten die aansluiten op uw organisatie en type werk.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van specifieke branches en sectoren waar wij onder meer onze basispakketten inzetten.

Het cultuurtechnisch vakgebied en het civieltechnisch vakgebied ofwel  ‘de groene/grijze sector’

Dit is een brede sector, met diverse beroepsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden van theorie tot de praktijk. Onder deze sector vallen hoveniers, kwekers, architecten, maar ook milieubeheer, dierverzorging, veeteelt, tuinbouw et cetera. De groen/grijze sector is een sector van aanpakken, van doen. De kern van de groene sector ligt letterlijk in het groen, de natuur, en is veel meer dan ‘alleen’ groene vingers. Ook de GWW-sector, de Grond-, Weg- en Waterbouw valt hieronder.

De sloop- en recycling branche

De sloop- en recycling branche is een sector waarbij steeds meer kennis en kunde gevraagd wordt van de medewerkers. Dat geldt niet alleen voor het aspect veilig werken op bouwplaatsen maar ook op het gebied van asbestsaneringen, handsloopwerken en renovatieslopen. Wij bieden opleidingen en begeleiding aan voor nieuwe medewerkers in deze branche. U moet dan denken aan VCA, DTA, DAV en DIA cursussen die afgesloten worden met diploma’s en certificaten.

Administratief en ondersteunend personeel

In de beroepsgroep administratief en secretarieel werk gaat het veelal om ondersteunende functies zoals het bemannen van een receptie, het verwerken van telefoontjes, of het bijhouden van diverse soorten administratie omdat welke werkgever zijn eigen manier of systeem heeft rondom administratie. Het werk richt zich veel op ondersteunende dienstverlening en kan op kantoor plaatsvinden. Communiceren, omgaan met klanten en omgaan met een computer zijn belangrijke vaardigheden van ondersteunend personeel in deze sector.

Volledig ingericht traject

We zetten hierbij goed ingerichte trajecten in zodat kwaliteit en zorgvuldigheid gewaarborgd zijn. U kunt daarbij denken aan plaatsing van hoveniers, het uitvoeren van complete  groenprojecten,  mensen in de GWW sector, asbestsanering, project en bouwprojecten, logistiek, de financiële sector of administratief of ander kantoorwerk.