Opdrachtgevers

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zorgen dat het werkt voor u!

Sociaal ondernemerschap, maatschappelijk ondernemen, social return, belangrijke termen, hoe gaat u daar invulling aan geven als ondernemer? Hoe wordt u wijs uit de regelgeving, de risico’s en de mogelijkheden? U wilt maar één ding; een juiste invulling geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dat het werk gedaan wordt door de juiste mensen die daarvoor goed opgeleid zijn. AMT Werkt verzorgt dit gehele traject voor haar opdrachtgevers.

AMT Werkt heeft kennis van de actuele regelgeving, heeft de deskundigheid in huis, de tools en de know-how om deze trajecten succesvol uit te rollen en te coördineren binnen uw eigen organisatie. Wij hanteren een vraag-gerichte aanpak, we kijken dus naar uw vraag in combinatie met mensen die niet zo eenvoudig zelf een baan kunnen vinden. We zetten daarbij goed ingerichte trajecten in, zodat kwaliteit en zorgvuldigheid gewaarborgd zijn. U kunt daarbij denken aan plaatsing van hoveniers, het uitvoeren van complete groen-projecten,  mensen in de GW sector, asbestsanering, project en bouwprojecten of administratief of ander kantoorwerk. Hiervoor hebben we speciale pakketten uitgewerkt. Lees hier meer over onze AMT Pakketten en service.

AMT Werkt ontzorgt u van het begin tot aan het einde, vanaf het gericht zoeken naar een kandidaat, de benodigde scholing en opleiding, tot aan de administratie en loonuitbetaling van deze kandidaat.

Wat AMT werkt voor u kan doen

AMT werkt zet detachering in op basis van Social Return on Investment (SROI). Of het nu gaat om een leerwerktraject of een volwaardige baan: een goede match tussen kandidaat en bedrijf is waar wij ons vol overgave voor inzetten.

Lees meer over hoe wij te werk gaan en u kunnen ondersteunen en klik op deze link.