Werkwijze

Hoe gaat AMT Werkt voor u aan de slag?

AMT Werkt zet detachering in op basis van Social Return on Investment (SROI). Of het nu gaat om een leerwerktraject of een volwaardige baan: een goede match tussen kandidaat en organisatie is waar wij ons vol overgave voor inzetten. Daarom  hanteren wij onze eigen unieke werkwijze in dit traject waarbij aandacht voor mens en talent centraal staat.

Uw eigen SROI plan werkt!

Het opstellen van een formeel SROI-document vraagt om een brede expertise. AMT werkt neemt u graag alle zorg hierbij uit handen. Van het schrijven van de sociale paragraaf tot de benodigde eindverantwoording naar de gemeente toe. Nog vragen of meer weten? Neem contact met ons op.

Lees meer over een SROI plan via deze pagina

Werven, selectie en detachering van kandidaten

Wij kijken naar een goede match tussen het bedrijf, de kandidaat en opdracht. Belangrijk daarbij is dat we vanuit duurzaamheid denken, we gaan voor een lange termijn oplossing, voor zowel de kandidaat als de ondernemer of organisatie. We beginnen hierbij bij de kandidaat, welke baan of welk doel heeft de kandidaat zelf voor ogen? Dit begin met aandacht voor het talent van de kandidaat.

Begeleiding

De kandidaten worden voor en tijdens het traject, begeleidt door ons. U kunt hierbij denken aan coaching on the job, werkbegeleiding, trainingen en praktische advisering aan de kandidaat ten behoeve van de werkzaamheden. Ook werken we samen aan het cv van de kandidaten en voorzien ze middels scholing en opleiding van relevante certificaten en diploma´s voor een optimale aansluiting bij de werkzaamheden die zowel de kandidaat als de organisatie voor ogen hebben.

Leerwerktrajecten, opleidingen en trainingen

We leiden mensen op en waar nodig zetten wij specifiek opleidingen in tijdens het traject. U kunt daarbij denken aan vakgerichte opleidingen of meewerken met een ervaren kracht van bijvoorbeeld een hovenier, een restaurant of sloopbedrijf. Learning by Doing. Bij de leerwerktrajecten worden de kandidaten zorgvuldig begeleid.

Administratie

De volledige administratie rondom een kandidaat nemen wij u ook uit handen. Wij verzorgen de urenverantwoording en de facturatie voor u. Wij zijn de werkgever voor u zodat u kunt ondernemen en niet met deze randzaken hoeft bezig te zijn. AMT Werkt!